Hoofdstuk 3. Het configuratievenster van KuickShow

De dialoog KuickShow configuratie bevat 5 tabbladen. Drie ervan, Algemeen, Wijzigingen en Diashow configureren de werking van KuickShow en de andere twee, Sneltoetsen voor weergave en Sneltoetsen voor browser stellen u in staat om de sneltoetsen voor de respectievelijke vensters te personaliseren.

Algemene opties

Het tabblad Algemeen bevat de opties om KuickShow in te stellen en af te regelen.

Modus volledig scherm

Als dit is geselecteerd, openen afbeeldingen in modus volledig scherm. Als de afbeelding niet groot genoeg is om het scherm te vullen, zal de rest van het scherm ingevuld worden met de onderstaand geselecteerde achtergrondkleur. De standaard is uit.

Volgende afbeelding vooraf laden

Als dit is geselecteerd zal KuickShow de volgende afbeelding in de map laden, terwijl u kijkt naar de huidige. Dit vermindert de vertraging wanneer u de volgende afbeelding selecteert en is speciaal nuttig voor diashows.

Laatste map onthouden

Als dit is geactiveerd, slaat KuickShow de naam van de laatste map op bij afsluiten. Bij de volgende start van KuickShow zal deze map in het browservenster geopend worden.

Achtergrondkleur:

Klik op de gekleurde balk om een achtergrondkleur te selecteren. Deze wordt gebruikt om he scherm in modus volledig scherm te vullen of het venster, als u het groter heeft gemaakt dan de afbeelding.

Alleen bestanden met deze extensie tonen:

U kunt KuickShow configureren om u alleen enkele van de bestandstypen die het aankan te tonen.

Kwaliteit/snelheid

Snelle weergave-opbouw

Weergave van dingen snel opbouwen.

Weergeven in hoge kleuren (15/16-bit) modus

Weergeven in lage kleuren (<=8 bits) modus

Eigen kleurenpalet gebruiken

Snel remappen van palet

Maximale grootte cache (MB):