Crear una prova unitària nova

Encara que la majoria dels marcs de treball per a proves requereixen que cada prova sigui també una classe, el KDevelop inclou un mètode per a simplificar la creació de les proves unitàries. Per a crear una prova nova, feu clic dret en una carpeta de projecte i trieu Crea des d'una plantilla.... A la pàgina per a la selecció de la plantilla, trieu Prova com a categoria, després trieu el vostre llenguatge de programació i la plantilla, i feu clic a Següent.

Se us demanarà el nom de la prova i una llista de casos de prova. Pels casos de prova, n'hi ha prou amb especificar una llista de noms. Alguns marcs de treball per a proves unitàries, com PyUnit i PHPUnit, exigeixen que els casos de prova comencin amb un prefix especial. Al KDevelop, la plantilla és la responsable d'afegir el prefix, de manera que aquí no haureu de prefixar els casos de prova. Després feu clic a Següent, especifiqueu les ubicacions de la llicència i de la sortida pels fitxers generats, i la prova serà creada.

Les proves unitàries creades d'aquesta manera no es poden afegir a qualsevol objectiu de forma automàtica. Si empreu CTest o algun altre marc de treball per a les proves, assegureu-vos d'afegir els fitxers nous a un objectiu.