Instellingen van de stylus

De pen die samen met het tablet wordt gebruikt heeft twee uiteinden, de belangrijkste uiteinde draagt de naam stylus en de andere uiteinde heeft de naam wisser. In dit tabblad kunt u alle aspecten van de pen instellen variërend van de toewijzingen aan de knoppen tot de drukgevoeligheid en de minimale druk.

Wisgevoel.

De schuifregelaar regelt de gevoeligheid van de wisser. U kunt de complete drukkromme aanpassen in het dialoogvenster Drukkromme bewerken voor een meer persoonlijke instelling. Lees Dialoogvenster drukkromme voor meer informatie.

Instelling van knoppen

Hier kunt u de opdracht die verbonden is met een knop van de pen wijzigen via het vak Instelling van knoppen. Een klik op het vak opent een nieuw dialoogvenster waar u verschillende toetsencombinaties, modificatietoetsen en muisknoppen kunt selecteren.

Als de keuze Tik om een actie uit te voeren. is ingeschakeld dan moet de stylus in contact met het tablet zijn om de knopactie uit te voeren. Als deze keuzemogelijkheid is uitgeschakeld dan werken de knoppen ook als de stylus boven het tablet zweeft.

Tipgevoel

U kunt hier de gevoeligheid van de stylustip wijzigen. U kunt de complete drukkromme aanpassen in het dialoogvenster Drukkromme bewerken... voor een meer persoonlijke instelling. Lees Dialoogvenster drukkromme voor meer informatie.