Volum de l'àudio

Kügler, Sebastian

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.4 (10 d'agost de 2015)

Aquest document descriu el mòdul Volum de l'àudio a Arranjament del sistema.


Introducció

El Volum de l'àudio proporciona a l'usuari un mecanisme amb el qual controlar el volum dels dispositius i aplicacions que utilitzen el sistema de so PulseAudio.

Mòdul de l'Arranjament del sistema

El Volum de l'àudio proporciona a l'usuari un mecanisme amb el qual controlar el volum dels dispositius i aplicacions que utilitzen el sistema de so PulseAudio.

El Volum de l'àudio permet a l'usuari controlar el volum dels dispositius de sortida, els canals al nivell de l'aplicació, els dispositius d'entrada i de gravació. Permet a l'usuari enviar l'àudio cap a i des de dispositius específics. El Volum de l'àudio consta d'un mòdul de la configuració del sistema i un giny del Plasma, el qual normalment es pot trobar a l'àrea de la safata del sistema.

El Volum de l'àudio agrupa la configuració del volum i el so per a diferents canals o dispositius en els següents grups:

  • Aplicacions: Les aplicacions que poden reproduir àudio, com el vostre reproductor de música o el navegador web.

  • Enregistrament: Canvia el volum dels dispositius de gravació, com un micròfon o els auriculars.

  • Dispositius de sortida: Els dispositius de sortida, aquí hi podeu trobar connectats un connector dels auriculars, un «woofer» de baixos o un altaveu Bluetooth, agrupats sota la targeta de so a la qual estan connectats.

  • Dispositius d'entrada: Els dispositius d'entrada de so que potser es troben connectats al vostre ordinador.

  • Configuració: Aquesta pestanya permet establir perfils específics com «Estèreo analògic» o «Digital Surround 5.1». Per als dispositius Bluetooth, podeu canviar al perfil «Bluetooth AD2P d'alta fidelitat».

Giny del Plasma

El giny Volum de l'àudio es carrega automàticament en l'àrea de la safata del sistema. En fer clic a la icona de l'altaveu en el plafó, s'obrirà un emergent amb controls lliscants per al control del volum per a diferents dispositius de reproducció, i permet canviar el volum de forma individual.

Crèdits i llicència

Volum de l'àudio

Copyright del programa 2014-2015 Harald Sitter

Copyright de la documentació (c) 2015 Kügler, Sebastian

Traductor/Revisor de la documentació: Antoni Bella

Aquesta documentació està llicenciada d'acord amb les clàusules de la Llicència de Documentació Lliure de GNU.

Aquest programa està llicenciat d'acord amb les clàusules de la Llicència Pública General de GNU.