El diàleg Importació d'una imatge

A l'esquerra del diàleg hi ha una vista prèvia de la imatge importada, basada en els paràmetres de la dreta.

Es pot seleccionar l'esquema del fil per al patró acabat, de manera predeterminada això és el mateix que els valors predeterminats del diàleg Propietats del patró nou. Els colors màxims que s'utilitzaran per al patró es poden habilitar i canviar segons sigui necessari, de manera predeterminada el patró importat tindrà tants colors com es defineixin a la imatge original, els quals es convertiran en colors del fil. Marcar la casella de selecció Ignora el color permet fer clic sobre l'eina de comptagotes per a seleccionar un color en la imatge que s'ignorarà durant la importació. Això és útil per a eliminar fons que no necessiteu convertir en puntades. El color ignorat es mostrarà a la vista prèvia com un patró de tauler d'escacs.

El valor del recompte de la tela s'estableix de manera predeterminada en el diàleg Propietats del patró nou i l'escala s'estableix de manera que la mida final sigui la més propera possible a la mida del patró Propietats del patró nou. Aquests valors es podran canviar segons sigui necessari.

La casella de selecció Retalla la imatge permet retallar la imatge de la vista prèvia. Feu clic i arrossegueu sobre la imatge de vista prèvia per a seleccionar l'àrea requerida. Les línies de guia es mostraran abans de seleccionar el punt de partida per a permetre una col·locació més precisa. Una vegada se selecciona una àrea, la vista prèvia es tornarà a mostrar per a mostrar l'àrea a retallar. Si cal, es poden fer més retalls. En fer clic sobre el botó de reinici o desactivar la retallada, es revertirà la vista prèvia a la imatge original.

La casella de selecció Usa les fraccions permetrà l'ús de puntades fraccionàries en el patró importat. Això efectivament duplicarà la resolució de la importació sense afectar la mida general del patró.

En fer clic a D'acord, la imatge es convertirà en un patró.