Documentatie niet gevonden

Jack Ostroff

Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf
herziening Frameworks 5.73 (2020-09-08)

De gevraagde documentatie werd niet aangetroffen op uw computer.

De documentatie kan niet bestaan of het kan niet zijn geïnstalleerd met de toepassing.

Tip

Stuur geen e-mail naar de auteur van deze pagina om het ontbrekende document te vinden. Deze zal u gewoon vertellen om de instructies op deze pagina te volgen.

Hoe kunt u dit probleem oplossen

Als de toepassing KDE-software is, start dan met de zoekfunctie in KHelpCenter. In sommige gevallen heeft de documentatie een andere naam dan de software gebruikte om het te vinden. Als dat niet werkt, probeer dan te zoeken op de KDE Documentatiesite naar de gevraagde documentatie. Als u de documentatie op die site vindt, dan kan uw distributie het als een apart pakket voor documentatie leveren (bijv. met de naam plasma-doc voor documentatie gerelateerd aan Plasma™). Gebruik dan de pakketbeheerder van uw distributie om het te vinden en installeer de ontbrekende documentatie.

Als u een op broncode gebaseerde distributie gebruikt, zoals Gentoo, kijk dan of er geen configuratie-instellingen (USE-flags in Gentoo) worden gebruikt die de installatie van de documentatie uitschakelen.

Als u dit hebt gedaan, maar nog steeds deze pagina getoond krijgt in plaats van het handbook van de toepassing, dan hebt u mogelijk een bug in het helpsysteem gevonden. In dat geval kunt u een bugrapport indienen op het KDE Bug-volgsysteem onder het KIO-product.

Als u geen enkele documentatie hebt gevonden op de KDE Documentatiesite, dan heeft de toepassing waarschijnlijk geen offline documentatie. Rapporteer dit op het KDE Bug-volgsysteem onder het product van de toepassing.

In het geval dat de toepassing geen offline documentatie heeft zou u de online hulpbronnen UserBase Documentatie en KDE forums van de gemeenschap kunnen gebruiken om hulp te verkrijgen.

Voor niet-KDE toepassingen neemt u beste contact op met de auteur van de toepassing om te bepalen of er offline documentatie beschikbaar zou moeten zijn.