Diff i merge

El «diff» ignora el tipus de contingut

Només interessant quan el «diff» es fa amb el Subversion. Quan s'estableix, el «diff» de Subversion ignorarà el tipus de contingut de les entrades. Altrament, no farà diferències sobre els binaris.

El «diff» en l'arbre de revisions serà recursiu

Quan s'estableix, els «diff» fets des de dins de la vista en arbre de les revisions es realitzaran de forma recursiva, com en tots els altres casos. Altrament, només es mostraran els canvis que pertanyin als elements en aquesta carpeta. Com es farà dependrà de com es generin els «diff» (des de Subversion mateix o des de visualitzadors externs).

El «diff» ignora els canvis als espais en blanc

Ignora els canvis en la quantitat d'espais en blanc (opció -b al diff).

El «diff» ignora tots els espais en blanc

Ignora tots els espais en blanc (opció -w al diff).

Prefereix un programa extern de «merge»

Estableix si es prefereix fusionar amb un programa extern i no amb el Subversion.

Usa el format «diff» de Git

Mostra les còpies com afegits

Usa un visualitzador de «diff» extern

Selecciona una aplicació externa per a mostrar les diferències. Per omissió és el Kompare.

Visualitzador extern del «diff»

Defineix què utilitzarà el kdesvn com a visualitzador extern de les diferències i com el cridarà. Hi ha tres maneres:

<programa> <paràmetre>

La diferència serà generada amb el Subversion i posada directament a l'entrada estàndard del programa extern (és a dir, no caldran fitxers temporals).

<programa> <paràmetre> %f

El «diff» serà generat amb el Subversion, desat en un fitxer temporal i el paràmetre %f serà substituït pel nom del fitxer. Es pot utilitzar, per exemple, amb una crida simple a less o un visualitzador de text.

<programa> <paràmetre> %1 %2

El kdesvn deixarà que el programa extern faci les diferències. %1 i %2 seran substituïts pels valors requerits (noms de fitxer o de carpeta). El kdesvn emmagatzemarà el contingut per a comparar en un entorn temporal (quan les carpetes fan una «exportació», quan una sola fila, fa un «cat») quan sigui necessari i netejarà després de tancar el programa extern o ell.

Prefereix un programa extern de «merge»

Seleccioneu si al diàleg de fusió l'opció Usa una fusió externa hauria o no d'estar marcada per omissió.

Programa extern de fusió

La configuració del programa i les opcions a utilitzar quan no es desitja la fusió integrada de Subversion. Per omissió és kdiff3 %s1 %s2 %t. L'ordre de les variables de substitució no és important, i només poden aparèixer-hi una vegada, p. ex., com kdiff3 -o %t %s1 %s2 %t. Aquest material només ha estat provat amb meld i KDiff3. Penseu que els programes externs majoritàriament no saben res sobre el paràmetre ignore de Subversion, de manera que poden mostrar molt més del que esperàveu.

La substitució de variables per a programes de fusió externs

%s1

Substituïda amb l'origen número u.

%s2

Substituïda amb dos números d'origen. Si està buit o és igual que l'origen i inici i final de la revisió és el mateix, aquesta variable serà omesa. De manera que tingueu cura en crear línies d'ordres com xxdiff --title1 %s1 --title2 %s2 %s1 %s2 %t.

%t

Substituïda amb l'objectiu.

Programa de resolució de conflictes

Podeu utilitzar un programa extern com el KDiff3 per a resoldre els conflictes, el valor predeterminat és kdiff3 %o %m %n -o %t.

La substitució de variables per a resoldre conflictes externs

Entre parèntesis després de cada descripció és un exemple de com el Subversion cridaria als fitxers. Aquestes opcions estan dissenyades per al KDiff3, perquè en aquest moment és l'única aplicació que admet tots els paràmetres necessaris per a una bona resolució dels conflictes.

%o o %l

La versió antiga (local, esquerra). Això significa el número de la revisió menor, és a dir, el punt d'inici dels canvis conflictius. (foo.cc.r2)

%m o %w

La seva versió (de treball) del fitxer, és a dir, el que heu canviat respecte a la versió antiga. (foo.cc.mine)

%n o %r

Versió nova (remota, dreta) del fitxer. Per exemple, la versió que algú altre ha fet. (foo.cc.r3)

%t

Nom de destinació, p. ex., el nom d'origen. Per al KDiff3 (com a exemple), aquest serà el nom després del paràmetre -o (= fitxer de sortida). (foo.cc)