Bloqueig de la pantalla

McBride, Mike

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.20 (2 de juliol de 2020)

Emprant aquest mòdul, podreu determinar quant de temps haurà de passar abans que s'activi el bloquejador de la pantalla, configurar el període de gràcia per a desbloquejar la pantalla sense contrasenya i triar l'aparença del bloqueig de pantalla.

A la part superior hi ha una casella de selecció per a tenir blocada la pantalla Bloqueja automàticament la pantalla, i un botó de selecció de valors que determina el període d'inactivitat abans d'iniciar-lo. En aquest quadre podeu introduir qualsevol nombre positiu de minuts.

La casella de selecció Després de despertar-se pot utilitzar-se per a canviar el bloqueig de pantalla de l'escriptori després d'activar o desactivar la suspensió del sistema.

A sota hi ha un botó de selecció de valors anomenat Permet el desbloqueig sense contrasenya durant. Quan premeu una tecla o feu clic amb un botó del ratolí per a desactivar el bloquejador de la pantalla abans del temps establert al botó de selecció de valors i tornar al vostre treball, no haureu d'introduir una contrasenya. La contrasenya utilitzada és la mateixa que heu emprat per iniciar la sessió al sistema.

El bloqueig de la pantalla manualment provoca immediatament la protecció amb contrasenya.

Podeu definir una drecera per a bloquejar la pantalla utilitzant el camp Drecera de teclat.

La drecera predeterminada Ctrl+Alt+L proporciona una forma ràpida per a bloquejar la pantalla manualment.

Si voleu canviar el fons per a l'estat bloquejat, premeu el botó Configura que es troba al costat de l'etiqueta Aparença. Després podreu canviar el Tipus de fons de pantalla.

Podeu seleccionar un Color llis com a tipus de fons de pantalla.

De manera alternativa, podeu utilitzar una sola imatge o una presentació de diapositives amb imatges d'una carpeta o carregar nous fons de pantalla des d'Internet.