Icones

McBride, Mike

Schenck, Jost

Mahfouf, Anne-Marie

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.20 (9 d'abril de 2021)

El Plasma™ incorpora un conjunt complet d'icones en diverses mides. Aquestes icones s'empren per a tot l'escriptori Plasma™: Al plafó, al gestor de fitxers Dolphin i en cada barra d'eines de qualsevol aplicació del Plasma™, etc. El mòdul de control de les icones us oferirà diversos i molt flexibles mètodes per a personalitzar la manera en què el Plasma™ tractarà les icones.

Personalització de les icones del Plasma™

En aquest mòdul, podeu:

  • instal·lar i escollir temes d'icones

  • escollir entre diferents mides d'icona

  • eliminar temes d'icona

Important

Si us plau, cal tenir en compte que algunes d'aquestes opcions poden dependre del tema d'icones seleccionat. El Plasma™ ve amb diversos temes d'icones predeterminats: Brisa, Brisa fosca i Oxigen.

A la part superior hi ha una vista prèvia de les icones del tema actual. La majoria d'instal·lacions tan sols tindran disponible uns quants temes d'icones disponibles, entre ells el tema Brisa predeterminat del Plasma™. Podeu baixar-ne més des d'Internet des de https://store.kde.org/ o instal·leu-los des d'un fitxer local.

En passar el cursor es mostrarà una vista prèvia animada d'una selecció aleatòria, els tipus de MIME comuns i les icones de carpeta comunes.

Si voleu eliminar un tema, utilitzeu la icona superposada que hi ha a baix a la dreta de la icona de tema. Per a desfer aquesta acció, feu clic a la icona . Si premeu el botó Aplica els temes seleccionats per a la seva eliminació seran realment suprimits, de manera que podreu desfer les eliminacions individuals o totes.

Configura la mida de les icones

Seleccioneu un dels components i utilitzeu el control lliscant per a adaptar la mida corresponent.

Configura la mida de les icones

Obtén icones noves...

Per a utilitzar-lo haureu d'estar connectats a Internet. Fent clic sobre aquest botó es mostrarà un diàleg des d'on podreu seleccionar un tema d'icones nou. Fent clic a Instal·la en el diàleg s'instal·larà el tema d'icones seleccionat, i després fent clic a Tanca a l'instal·lador, el tema nou estarà disponible immediatament.

Obtén icones noves

Instal·la des d'un fitxer...

Si heu baixat temes nous des d'Internet, podeu utilitzar això per a anar fins a la ubicació d'aquests temes baixats. Fent clic sobre aquest botó es presentarà un diàleg de fitxers per indicar l'arxiu tar del tema d'icones que hi ha al disc.

Fent clic a Obre en aquest diàleg, s'instal·larà el tema que heu indicat i el mostrarà a la llista de temes.