Estil del Plasma

Lake, Andrew

Schwan, Carl

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.20 (9 d'abril de 2021)

El Plasma™ ve amb múltiples estils. L'estil del Plasma™ defineix com es mostraran els diferents components del Plasma™ (p. ex., plasmoides, plafons, ginys).

Personalització de l'estil del Plasma™

En aquest mòdul, podeu:

  • instal·lar i escollir estils del Plasma

  • editar els estils del Plasma

  • eliminar els estils del Plasma

És possible filtrar la llista d'estils utilitzant el camp Cerca... que hi ha a sobre de la quadrícula. A més, podeu utilitzar el quadre combinat al costat d'aquest camp per a només mostrar els temes Temes clars, Temes foscos o Compatible amb l'esquema de color.

Si voleu eliminar un estil, utilitzeu la icona superposada que hi ha a baix a la dreta de la icona d'estil. Per a desfer aquesta acció, feu clic a la icona . Si premeu el botó Aplica els estils seleccionats per a la seva eliminació seran realment suprimits, de manera que podreu desfer les eliminacions individuals o totes.

Si el paquet plasma-sdk està instal·lat al vostre sistema, apareixerà un botó sobre la vista prèvia d'un estil i us permetrà iniciar-lo a l'Explorador per als temes del Plasma.

Per a més informació tècnica, visiteu aquesta pàgina.

Obtén estils nous del Plasma...

Per a utilitzar-lo haureu d'estar connectats a Internet. Fent clic sobre aquest botó es mostrarà un diàleg des d'on podreu seleccionar un estil nou del Plasma™. Fent clic a Instal·la en el diàleg s'instal·larà l'estil del Plasma™ seleccionat, i després fent clic a Tanca a l'instal·lador, l'estil nou restarà disponible immediatament.

Obtén estils nous del Plasma...

Instal·la des d'un fitxer...

Si heu baixat estils nous des d'Internet, podeu utilitzar això per a anar fins a la ubicació d'aquests estils baixats. Fent clic sobre aquest botó es presentarà un diàleg de fitxers per a indicar l'arxiu tar de l'estil del Plasma™ que hi ha al disc.

Fent clic a Obre en aquest diàleg, s'instal·larà l'estil que heu indicat i el mostrarà a la llista d'estils.