Cursorthema

Mike McBride

Brad Hards

Vertaling van het handboek: Niels Reedijk
Vertaler/Nalezer: Alexander S. Koning
herziening Plasma 5.20 (2021-04-07)

Dit is de documentatie voor de module Systeeminstellingen, die het uiterlijk van de muiscursor instelt.


Deze module stelt u in staat uit verschillende geïnstalleerde cursorthema's te kiezen uit een voorbeeld van getoonde cursors.

De opties in deze module zijn op sommige systemen wellicht niet beschikbaar. Uw systeem moet wellicht bijgewerkt worden om cursorthema's te ondersteunen.

Als u aanvullende cursorthema's tot uw beschikking hebt, kunt u deze verwijderen met de prullenbakknop die verschijnt als u zweeft boven het thema-item in de lijst. Merk op dat u de standaard stijlen niet kunt verwijderen.

Sommige thema's bieden u het kiezen van de grootte van de cursor. Gebruik het veld Grootte om de toepasselijke grootte te selecteren. Beschikbare groottes worden getoond wanneer u met de muisaanwijzer boven het thema-item in het lijstvak zweeft.

Als u extra cursorthema's beschikbaar hebt kunt u ze installeren met de knop Uit bestand installeren... onder het lijstvak. Zie deze instructies over de details over hoe het aangepaste cursorthema aan te maken.

Gebruik de knop Nieuwe cursors ophalen om de dialoog Nieuwe cursors downloaden te starten en download extra thema's van het internet.