Het handboek van PIM-exportprogramma van gegevens

Laurent Montel

Scarlett Clark

Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf
herziening 5.3.40 (applications 16.08) (2016-07-27)

Inleiding

PIM-exportprogramma van gegevens stelt u in staat om instellingen van PIM en lokale e-mail te exporteren en te importeren. U kunt een reservekopie maken van instellingen en deze herstellen van de volgende programma's:

KMail
KNotes
Akregator
KAddressBook
KAlarm
KOrganizer

PIM-exportprogramma van gegevens gebruiken

Een reservekopie maken is een essentiële praktijk voor alle gebruikers. PIM-exportprogramma van gegevens is een geweldig hulpmiddel voor het maken van een reservekopie of het verplaatsen van al uw instellingen en e-mailberichten naar een nieuwe installatie. U gebruikt PIM-exportprogramma van gegevens ook om eerdere reservekopieën te importeren.

U kunt HulpmiddelenGegevens van KMail exporteren... gebruiken via het berichtenvenster of PIM-exportprogramma van gegevens kan uitgevoerd worden als een alleenstaande toepassing door PIM-exportprogramma van gegevens in de starter van toepassingen.

Om een reservekopie te maken, selecteer BestandMaak een reserverkopie van gegevens..., het zal u vragen alle kdepim-toepassingen te sluiten.

Waarschuwing

Ga goed na dat u alle vensters hebt gesloten, verlies van gegevens is mogelijk als u dat niet doet.

Nadat u ze hebt gesloten, klik op de knop Ja om door te gaan of Nee om te annuleren.

U zult gevraagd worden om een naam voor de reservekopie te maken, voer de naam in in het tekstvak Bestand, bijv. mijn-e-mailinstellingen. Het standaard bestandstype waarin wordt opgeslagen is .zip.

Het volgende scherm stelt u in staat om te selecteren waarvan u een reservekopie wilt maken, standaard wordt alles geselecteerd.

Opmerking

Selectie van KMail e-mails zal alleen van e-mailberichten in uw Locale mappen een reservekopie maken, ook instellingen van IMAP en berichten downloaden bij herstellen. Als u e-mailberichten op een IMAP-server hebt waarvan u een backup wilt maken, dan zou u Agent voor archiveren van mappen kunnen gebruiken om deze e-mailberichten naar een lokale map te archiveren.

Selectiedialoog

Selectiedialoog

Het eindscherm toont de log van het proces van het maken van de reservekopie. U kunt het venster sluiten nadat u de log hebt bekeken en hebt nagegaan dat het maken van de reservekopie met succes is afgesloten.

Om uw reservekopie terug te zetten, selecteer BestandGegevens terugzetten...in PIM-exportprogramma van gegevens.

Met HulpmiddelenArchiefinformatie tonen kunt u een backup-archief selecteren en zijn inhoud bekijken.