Verbinden naar Desktop Sharing

Wanneer iemand een verbinding naar Desktop Sharing op uw machine maakt, dan krijgt u een pop-up-melding die er uit ziet als de volgende schermafdruk, tenzij u niet bewaakte toegang accepteert zonder bevestiging.

Desktop Sharing verbindingsvenster

Als u de knop Verbinding accepteren gebruikt, dan kan de client verder gaan om te authenticeren, wat het juiste wachtwoord vereist voor aanmelden. Als u Verbinding weigeren kiest, dan zal de poging tot verbinding worden beëindigd.

Het keuzevakje Gebruiker op afstand toestemming geven om toetsenbord en muis over te nemen bepaalt of deze client alleen kan meekijken of de besturing van uw machine kan overnemen.