Online-hulp

herziening Applications 18.04 (2018-04-01)

Op deze pagina vindt u verschillende manieren om online-hulp en extra informatie geleverd door de KDE-gemeenschap te vinden.

KDE UserBase

Een introductie in KDE 

Leer meer over de KDE-gemeenschap en zijn software en zoek informatie om u op weg te helpen. Ontdek ook wat UserBase is en hoe het u kan helpen.

Hulp zoeken 

Heeft u hulp nodig? Hier worden plekken gesuggereerd waar u hulp kunt krijgen bij problemen, evenals hints over hoe u de kwaliteit van antwoorden die u ontvangt kunt verbeteren.

Toepassingen 

Ontdek de brede variëteit van applicaties uit de KDE-gemeenschap en vindt uit welke programma's overeenkomen met uw behoeften en voorkeuren.

Handleidingen 

Howto's, tips & trucks die u kunnen helpen om uw ervaring met KDE-software nog leuker en productiever te maken.

KDE-forum

Forums van de KDE-gemeenschap (Engels) 

De KDE-forums bieden gebruikers, ontwikkelaars en mensen geïnteresseerd in KDE een plek om elkaar te helpen, te discussiëren over aan KDE gerelateerde onderwerpen en de uitwisseling van ideeën. U kunt Handleidingen & tips vinden in het forum.

KDE Techbase

KDE Techbase 

Informatie voor ontwikkelaars en hulp bij het opzetten van een KDE ontwikkelomgeving.

KDE-documentatie

KDE Documentatie-site (Engels) 

Deze pagina heeft de complete KDE-gebruikersdocumentatie in meer dan 25 talen voor de uitgegeven en in ontwikkeling zijnde versies van KDE Frameworks™, KDE Plasma Workspaces™ en Toepassingen™.