Een typisch spel

Hieronder ziet u een typisch spel tijdens het spelen. De held is in niveau 4 van het spel "Uitgebreide oefening". De onderste deel van het venster toont hoeveel levens hij over heeft en hoeveel punten hij gescoord heeft. Ook toont deze dat er een tip voor dit niveau beschikbaar is (zoals altijd in oefenspellen) en dat de actie gestopt is (tijdens het maken van deze schermafdruk) en vervolgd kan worden door op P of Esc te drukken.

De held begon linksbovenin, groef een gat en viel op een kolom valse stenen en goud waar u hem nu kunt zien vallen. De vijand boven hem zal in het gat vallen, er vervolgens uitklimmen en daarboven vastzitten tot het einde van het niveau. Hij zou de held daar wat problemen kunnen gaan veroorzaken, omdat daar de verborgen ladders verschijnen als al het goud weg is. De held moet die gebruiken om naar het volgende niveau te komen.

Typisch spel in KGoldrunner

De vijand rechts is aan het vallen en draagt wat goud. De derde vijand zal zo direct een ladder afdalen om de held op te jagen, die beide vijanden zal moeten ontwijken als hij de vloer bereikt. Dit niveau toont ook stenen, waar u doorheen kunt graven, en beton, waar u niet doorheen kunt graven, en bevat veel vallen (valse stenen) die er precies hetzelfde uitzien als gewone stenen.