Uiterlijk

Schermafdruk

Het tabblad Uiterlijk stelt u in staat om de manier zoals Filelight er uitziet in te stellen.

De sectie Kleurschema wordt gebruikt om een kleurschema voor Filelight te keizen. De kleurschema's zijn Regenboog, Systeemkleuren en Hoog contrast. Er is ook een schuifregelaar Contrast om het contrast van de ringsegmenten aan te passen een betere weergave.

Het keuzevakje Anti-aliasing gebruiken wordt gebruikt om het gebruik van anti-aliasing in de weergave van Filelight in te schakelen. Deze optie activeren zorgt er voor dat de ringsegmenten er netter uitzien.

Het keuzevakje Variabele tekengrootte voor beschrijvingen is nuttig wanneer u bestanden of mappen hebt met lange namen. Deze optie wijzigt de grootte van het lettertype om de weergave te verbeteren. Wanneer deze optie is geactiveerd dan komt er een afrolmenu Minimale tekengrootte beschikbaar voor het kiezen van de kleinste tekengrootte om naar te schalen.

De optie Kleine bestanden tonen is standaard uitgeschakeld omdat kleine bestanden de weergave van Filelight onleesbaar maakt. Schakel deze optie in als u kleine bestanden in de weergave van Filelight wilt hebben. Deze bestanden worden allemaal in een enkel multi-segment samengevat.