Hoofdstuk 5. Veel voorkomende vragen

5.1. Hoe weet ik hoe het molecuul eruit ziet?
5.2. Hoe verplaats ik een spelstuk (atoom)?
5.3. Kan ik het toetsenbord gebruiken om de stukken te besturen?
5.4. Wanneer ik een speelstuk (atoom) verplaats dan gaat het voorbij de gewenste locatie. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het daar stopt?
5.5. Ik kan het niveau niet de baas. Is er een systeem voor hints of een oplosser?

5.1.

Hoe weet ik hoe het molecuul eruit ziet?

U kunt het molecuul bestuderen op het referentie-scherm in de rechterbovenhoek van het speelscherm.

5.2.

Hoe verplaats ik een spelstuk (atoom)?

Om een speelstuk (atoom) te verplaatsen gebruikt u uw muiscursor om erop te klikken. Op dat moment komt een pictogram met twee pijlen zichtbaar. Klik op de gekozen pijl om het speelstuk in de gewenste richting te laten gaan. Als alternatief kunt u ook uw toetsenbord gebruiken om de speelstukken te verplaatsen. Gebruik de Tab-toets om tussen de speelstukken te wisselen en de cursor-toetsen om het uitgekozen stuk te verplaatsen.

5.3.

Kan ik het toetsenbord gebruiken om de stukken te besturen?

Ja, gebruik de Tab-toets om tussen de speelstukken heen en weer te schakelen en de cursor-toetsen om het uitgekozen stuk te verplaatsen.

5.4.

Wanneer ik een speelstuk (atoom) verplaats dan gaat het voorbij de gewenste locatie. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het daar stopt?

U kunt dat niet. Als een speelstuk begint met bewegen dan zal het pas stoppen als het een muur of een ander speelstuk raakt.

5.5.

Ik kan het niveau niet de baas. Is er een systeem voor hints of een oplosser?

Nee. helaas heeft KAtomic op dit moment geen systeem voor hints. Dus is de enige manier om een niveau te beëindigen is om zelf op te lossen.