Despertar de l'estat de suspensió

És possible configurar una alarma seleccionada per a que quan s'activi, desperti el vostre ordinador des de la hibernació o suspensió, de manera que l'acció de l'alarma pot ocórrer fins i tot quan el sistema està apagat. Aquesta funció és controlada per un diàleg al qual s'accedeix seleccionant AccionsActiva després de la suspensió. El diàleg la permet establir, cancel·lar o mostrar.

L'ús de la funció per a despertar de la suspensió requereix privilegis administratius. Se us demanarà la contrasenya de l'usuari root quan establiu o cancel·leu una alarma d'aquest tipus.

Nota

Aquest tipus d'alarma no és admesa per alguns ordinadors, especialment els antics, i alguns que només suporten l'establiment d'una hora d'activació de fins a 24 hores d'antelació. També hi poden haver restriccions en la manera en que funciona el mode de suspensió. Haureu de considerar l'establiment d'alarmes de prova per a comprovar la capacitat del vostre sistema abans de confiar en aquesta característica.

Avís

El vostre ordinador només pot programar una sola alarma d'aquest tipus. Si utilitzeu aquesta funció amb el KAlarm, us haureu d'assegurar que no entra en conflicte amb qualsevol altra aplicació que també utilitzi el despertar de la suspensió. Cada vegada que una aplicació programa o neteja aquest estat, això cancel·larà qualsevol establiment d'aquest tipus establert prèviament, sense importar l'establert al KAlarm o a qualsevol altra aplicació.

El diàleg despertar de la suspensió s'utilitza conjuntament amb la llista d'alarmes a la finestra principal del KAlarm.

  • Usa l'alarma ressaltada: Estableix l'alarma ressaltada a la llista d'alarmes com l'alarma per a despertar de la suspensió. Qualsevol alarma programada anteriorment serà cancel·lada, com s'ha explicat anteriorment. El botó només s'habilitarà es ressalta una única alarma.

  • Cancel·la el despertar de la suspensió: Cancel·la qualsevol alarma existent del mode de suspensió (ja sigui establert pel KAlarm o qualsevol altra aplicació -veure a dalt-). Tingueu en compte que això només cancel·la funció d'activació associada a l'alarma, la pròpia alarma no se suprimeix i continuarà operant de forma normal.

  • Mostra l'alarma actual: Ressalta l'alarma que desperta de la suspensió actual a la llista d'alarmes, de manera que es pugui identificar. El botó estarà inhabilitat si se n'ha configurat una.

  • El control Nombre de minuts abans de l'alarma per a despertar de la suspensió permet, si així ho voleu, assegurar-vos que el sistema té temps per a si mateix per restablir-se completament abans que s'activi l'alarma, de manera que l'alarma podrà activar-se al moment correcte.