Funcionament de la safata del sistema

KAlarm per omissió mostra una icona a la safata del sistema. La icona proporciona control i una indicació d'estat per a gestionar les alarmes. Una icona normal de KAlarm indica que les alarmes s'estan monitoritzant, mentre que una icona gris indica que les alarmes no s'estan monitoritzant. Si algunes de les alarmes individuals estan deshabilitades, ho indicarà una petita creu superposada sobre la icona.

La icona de la safata del sistema de KAlarm per omissió resta oculta automàticament sempre que no hi ha alarmes vençudes en les properes 24 hores. Podeu canviar el límit de temps d'ocultació automàtica, o mostrar sempre la icona de la safata del sistema, utilitzant el diàleg de configuració. Per a mostrar la icona quan està oculta, feu clic a la fletxa de la safata del sistema per a mostrar les icones ocultes.

Si passeu el cursor del ratolí sobre la icona de la safata del sistema, es mostrarà un resum de les primeres alarmes de missatge que vencen en les pròximes 24 hores com un consell d'eina. Podeu desactivar aquesta característica, o configurar el nombre d'alarmes a mostrar i el seu format, en el diàleg de configuració.

Feu clic esquerre sobre la icona de la safata del sistema per alternar entre mostra i oculta la finestra principal de KAlarm.

Feu clic dret sobre la icona de la safata del sistema per veure el menú contextual:

Habilita les alarmes

Habilita o deshabilita el control de canvi de les alarmes.

Veure Habilitar i deshabilitar les alarmes per a més detalls.

Alarma nova

Després que seleccioneu el tipus d'alarma de la llista que apareix, s'obrirà el diàleg d'edició de l'alarma per crear una nova alarma.

Atura la reproducció

Atura la reproducció del fitxer d'àudio que s'està reproduint.

Separa les finestres

Separa les finestres d'alarma i de missatge d'error al llarg de la pantalla, o les agrupa.

Configura KAlarm...

Mostra el diàleg de configuració de KAlarm.

El diàleg de configuració es descriu en Configurar KAlarm. Inclou les opcions relatives a la icona de la safata del sistema de KAlarm.

Restaura/Minimitza

Restaura o minimitza la finestra principal de KAlarm.

Surt

Tanca la safata del sistema i la finestra principal de KAlarm.

Surt de KAlarm si no s'estan mostrant finestres de missatges d'alarma.

Mostrar KAlarm a la safata del sistema

Haureu d'estar executant l'escriptori Plasma™ o un altre gestor de finestres adequat per mostrar KAlarm a la safata del sistema.

Select VisualitzaMostra a la safata del sistema per mostrar KAlarm a la safata del sistema d'acord amb les preferències establertes a la pestanya Visualitza del diàleg de configuració.

Per treure KAlarm de la safata del sistema, deseleccioneu VisualitzaMostra a la safata del sistema.

Per escollir si KAlarm es mostrarà a l'inici a la safata del sistema, utilitzeu la pestanya Vista del diàleg de configuració.