Funcionament de la safata del sistema

Per omissió, el KAlarm mostra una icona a la safata del sistema. La icona proporciona control i una indicació d'estat per a monitorar les alarmes. Una icona normal del KAlarm indica que les alarmes s'estan monitoritzant, mentre que una icona gris indica que les alarmes no s'estan monitoritzant. Si algunes de les alarmes individuals estan inhabilitades, ho indicarà una petita creu superposada sobre la icona.

La icona de la safata del sistema del KAlarm restarà oculta automàticament per omissió sempre que no hi hagi alarmes vençudes en les properes 24 hores. Podeu canviar el límit de temps d'ocultació automàtica, o mostrar sempre la icona de la safata del sistema, utilitzant el diàleg de configuració. Per a mostrar la icona quan està oculta, feu clic a la fletxa de la safata del sistema per a mostrar les icones ocultes.

Si passeu el cursor del ratolí sobre la icona de la safata del sistema, es mostrarà un resum de les primeres alarmes de missatge que vencen en les properes 24 hores com un consell d'eina. Podeu desactivar aquesta característica, o configurar el nombre d'alarmes a mostrar i el seu format, en el diàleg de configuració.

Feu clic esquerre sobre la icona de la safata del sistema per alternar entre mostra i oculta la finestra principal del KAlarm.

Feu clic dret sobre la icona de la safata del sistema per a veure el seu menú contextual:

Habilita les alarmes

Habilita o inhabilita el monitorar les alarmes.

Vegeu Habilitar i inhabilitar les alarmes per a més detalls.

Alarma nova

Després que seleccioneu el tipus d'alarma de la llista que apareix, s'obrirà el diàleg d'edició de l'alarma per a crear una alarma nova.

Atura la reproducció

Atura la reproducció del fitxer d'àudio que s'està reproduint.

Separa les finestres

Separa les finestres d'alarma i de missatge d'error al llarg de la pantalla, o les agrupa.

Configura el KAlarm...

Mostra el diàleg de configuració del KAlarm.

El diàleg de configuració es descriu en Configurar el KAlarm. Inclou les opcions relatives a la icona de la safata del sistema del KAlarm.

Restaura/Minimitza

Restaura o minimitza la finestra principal del KAlarm.

Surt

Tanca la safata del sistema i la finestra principal del KAlarm.

Surt del KAlarm si no s'estan mostrant finestres de missatges d'alarma.

Mostrar el KAlarm a la safata del sistema

Haureu d'estar executant l'escriptori Plasma™ o un altre gestor de finestres adequat per a mostrar el KAlarm a la safata del sistema.

Seleccioneu VisualitzaMostra a la safata del sistema per a mostrar el KAlarm a la safata del sistema d'acord amb les preferències establertes a la pestanya Vista del diàleg de configuració.

Per a treure el KAlarm de la safata del sistema, deseleccioneu VisualitzaMostra a la safata del sistema.

Per escollir si es mostrarà el KAlarm a la safata del sistema després d'iniciar la sessió, utilitzeu la pestanya Vista del diàleg de configuració.