Barra lateral

La barra lateral de l'esquerra està disponible en els modes Navega i Visualitza, però no apareix per omissió en el mode Navega. La seva aparició es pot alternar utilitzant VisualitzaBarra lateral (F4) o utilitzant el botó ▮← / ▮→ situat al costat esquerre de la barra d'estat. En fer clic sobre seu es plegarà o desplegarà la barra lateral. La barra lateral conté diverses pestanyes:

Carpetes

Mostra una llista de totes les carpetes en el sistema permetent canviar entre elles. En el mode Navega es mostraran les miniatures de la carpeta, mentre que en el mode Visualitza apareixerà la primera imatge a la carpeta, des dels quals podreu navegar a través de la carpeta utilitzant els botons Anterior i Següent o les dreceres. Fent clic múltiples vegades sobre una carpeta, alternareu entre els modes Visualitza i Navega.

Informació

Mostra Meta-informació com el nom de fitxer i la mida. L'enllaç Més... permet veure totes les metadades disponibles i seleccionar quines dades apareixeran a la barra lateral.

Operacions

Aquestes permeten realitzar les «Operacions de la imatge» anteriorment descrites com a globals, així com les específiques per al mode de visualització. També permet operacions de fitxer comunes com copiar, canviar el nom, suprimir i crear carpetes.