Els modes a pantalla completa

Accediu a la pantalla completa prement el botó Pantalla completa a la barra d'eines, o escollint VisualitzaMode de pantalla completa (Ctrl+Maj+F).

Per sortir d'aquest mode premeu la tecla Esc.

El mode Navega a pantalla completa

En el mode Navega també podeu canviar a pantalla completa fent clic al botó que apareix en passar el ratolí sobre les miniatures.

Anar a pantalla completa durant la navegació us donarà una major experiència d'immersió mentre aneu a través de les vostres imatges. És molt agradable al vostre ordinador habitual, però encara té més sentit quan connecteu el portàtil al televisor gran a la sala d'estar per a mostrar fotografies als vostres convidats.

El mode Visualitza a pantalla completa

El mode de vista a pantalla completa mostra una presentació de diapositives de les vostres imatges. Per accedir al mode de pantalla completa feu clic al botó que apareix en passar el ratolí sobre les miniatures en el mode Navega, prement el botó Pantalla completa a la barra de tasques.

La barra superior s'oculta automàticament, per mostrar-la altra vegada n'hi ha prou amb moure el ratolí a la part superior de la pantalla. Si el cursor del ratolí està sobre la barra superior, aquesta no s'ocultarà automàticament. La majoria dels botons sobre la barra són els mateixos que els de la barra d'eines en els modes Visualitza o Navega, a excepció del botó Surt del mode de pantalla completa que us retornarà a la finestra del Gwenview, el botó Fes pausa/Reprèn el passi de diapositives i el botó Configuració del mode de pantalla completa mostren un diàleg de configuració que permet configurar de manera fàcil i ràpida el passi de diapositives. Els controls del passi de diapositives són:

  • El control lliscant Interval controla el temps durant el qual, el Gwenview mostrarà una imatge abans de passar a la següent.

  • Si la casella de selecció Repetició està marcada, en abastar el final del passi de diapositives, continuarà des del començament en lloc de parar.

  • Si la casella de selecció Aleatori està marcada, en lloc d'avançar a través de la carpeta per ordre alfabètic, les imatges es mostraran en un ordre aleatori.

  • Seleccioneu la informació a mostrar de la imatge permet definir les metadades que es mostren sota els botons de la barra d'eines.

  • Si la casella de selecció Mostra les miniatures està marcada, les miniatures per a totes les imatges a la carpeta actual es mostraran a la dreta de la barra d'eines.

  • El control lliscant Alçada canvia la mida de les miniatures mostrades.

Si s'activa, es mostrarà una àrea amb les altres imatges a la carpeta actual a la barra superior. En fer clic sobre una es mostrarà.