El manual del KLettres

Mahfouf, Anne-Marie

Traductor: Daniel Fortuny Anguera
Traductor: Antoni Bella
revisió 2.3 (Aplicacions 16.04) (20 d'abril de 2016)

KLettres és una aplicació especialment dissenyada per ajudar-vos a aprendre l'alfabet en un nou idioma i posteriorment aprendre a llegir síl·labes senzilles. L'usuari pot ser un infant de dos anys i mig o un adult que desitja adquirir coneixements elementals d'un idioma estranger.

En aquest moment hi ha disponibles vint-i-cinc idiomes: àrab, portuguès brasiler, txec, danès, holandès, anglès britànic, anglès EUA, fonètica anglesa, francès, alemany, hebreu, hongarès, italià, kanarès, baix saxó, malaiàlam, noruec bokmål, panjabi, luganda, hindi romanitzat, rus, espanyol, eslovac, telugu i ucraïnès, però només l'anglès, el francès i el vostre idioma estan instal·lats per omissió.

KLettres és realment fàcil d'utilitzar. L'idioma es pot canviar utilitzant el menú Idioma. L'usuari també pot triar el nivell des de l'1 al 4 en un quadre combinat a la barra d'eines o mitjançant el menú Nivell. Temes (fons i color del tipus de lletra) es poden canviar en un quadre combinat o en el menú EstilTemes. Hi ha disponibles tres temes: Infant, Desert i la Sabana. Finalment, el mode es pot canviar d'infant a adult a través del menú Estil.