Capítol 1. Arranjament específic de la finestra: Inici ràpid

Aquí podreu personalitzar l'ajust de finestra específicament sols per algunes finestres.

Nota

Si us plau, tingueu en compte que la configuració d'aquest mòdul no tindrà efecte si no utilitzeu el KWin, el gestor de finestres natiu del KDE. Si utilitzeu un gestor de finestres diferent, si us plau, consulteu la seva documentació per a personalitzar el comportament de les finestres.

Moltes de les opcions que podeu configurar des d'aquí són aquelles de caràcter global en el mòdul Comportament de les finestres a Arranjament del sistema, de tota manera algunes es troben més detallades.

Tot plegat compren la geometria, posició, així com si una finestra hauria de restar a sobre o a sota de les altres, prevenció de robatori de focus, i opcions per a tornar-la translúcida.

Podeu accedir a aquest mòdul de dues maneres: des de la barra de títol de l'aplicació que desitgeu configurar o des de Arranjament del sistema. Si comenceu des de Arranjament del sistema podeu utilitzar el botó Nou... per a crear un nou perfil de finestra, i el botó Detecta les propietats de la finestra per omplir parcialment al diàleg resultant la informació requerida per l'aplicació que desitgeu configurar.

També podeu utilitzar en qualsevol moment els botons Modifica... o Suprimeix sobre qualsevol dels perfils d'opcions desats, i tornar a ordenar la llista. El fet de tornar a ordenar la llista utilitzant els botons Amunt i Avall no té cap efecte quant a com seran aplicats.