Capítol 7. Exemples

Nota

El primer exemple detalla tots els passos necessaris per a crear les regles. Per tal de mantenir aquesta pàgina en una grandària manejable, els exemples posteriors només llisten els passos específics per a l'exemple.

Nota

L'atribut Paginador es refereix al Gestor de l'escriptori virtual:

Situar una finestra a un escriptori i establir uns altres atributs

Situeu Akregator a l'Escriptori virtual 2. De manera addicional, inicieu l'aplicació amb una mida i posició preferida. Per a cada atribut, utilitzeu el paràmetre Aplica inicialment de manera que es pugui substituir en temps d'execució.

La regla per a KWin es crea de la següent manera:

  1. Inicieu Akregator sobre l'escriptori dos, la mida i la posició es poden adaptar:

  2. Feu clic dret a la barra de títol i seleccioneu Més accionsArranjament del gestor de finestres...:

  3. Seleccioneu Regles de les finestres a la columna esquerra i feu clic a Nou...:

  4. Es mostrarà la finestra Edita els valors específics de finestra. Coincidència de la finestra és la pestanya per omissió:

  5. Feu clic a Detecta les propietats de la finestra amb 0 s de retard el cursor es convertirà immediatament en una creueta. Feu clic a (qualsevol lloc) dins de la finestra de l'Akregator (però no la barra de títol). Es presentaran els criteris de finestra. Només coincidiran per nom de la classe principal deixant les caselles de selecció sense marcar -per obtenir més informació, vegeu Coincidència de la finestra-:

  6. En fer clic a D'acord la finestra anterior serà omplerta amb els resultats a la pestanya Coincidència de la finestra. Introduïu un text significatiu al camp Descripció (el qual es mostra a la finestra de Regles de les finestres):

  7. Activar els atributs de la finestra: Posició, Mida i Escriptori. Els valors inicials són establerts per Detecta les propietats de la finestra i es poden substituir:

  8. En fer clic a D'acord a la finestra anterior tornareu a la finestra Regles de les finestres. Es llistarà la nova regla amb la seva descripció:

  9. Feu clic a D'acord per tancar la finestra.

  10. Fet.