Idioma

McBride, Mike

Tateneni, Krishna

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.14 (28 de novembre de 2018)

En aquesta pàgina podreu establir els idiomes en els quals serà mostrat l'espai de treball Plasma™ i les aplicacions KDE.

L'espai de treball Plasma™ i les aplicacions KDE estan escrites en anglès americà i són traduïdes a molts idiomes diferents per equips de voluntaris. Aquestes traduccions hauran d'estar instal·lades abans que pugueu optar per utilitzar-les.

Nota

Assegureu-vos que heu instal·lat els paquets d'idiomes o les traduccions del Plasma™ per als idiomes que voleu emprar.

Com el Plasma™ aprofita les biblioteques Qt™, necessitareu les traduccions de les Qt™ per als idiomes seleccionats, per tal de tenir una IGU totalment localitzada.

La llista mostra els noms de l'idioma localitzat que s'utilitzaran quan es mostri l'espai de treball Plasma™ i les aplicacions. Atès que no tot l'espai de treball Plasma™ i les seves aplicacions poden ser traduïdes a tots els idiomes, es mira de trobar la traducció adequada, treballant en l'ordre preferent a la llista fins que es troba una traducció. Si cap dels idiomes preferits disposa d'una traducció requerida, llavors s'utilitzarà l'original en anglès americà.

Podeu afegir un idioma a la llista principal fent clic al botó Afegeix un idioma. Es mostren els noms dels idiomes localitzats de les traduccions instal·lades i disponibles al vostre sistema. Si l'idioma que voleu utilitzar no es mostra en aquesta llista, haureu d'instal·lar-lo utilitzant el mètode habitual per al vostre sistema. Seleccioneu un o més idiomes a la llista i feu clic a Afegeix.

Podeu eliminar un idioma de la llista principal seleccionant-lo i fent clic a la icona . Podeu canviar l'ordre de preferència de la llista seleccionant un idioma i fent clic a la icona .

Només els idiomes amb traduccions instal·lades s'oferiran com a opcions per a Idioma primari i Idioma alternatiu al diàleg Canvia l'idioma de l'aplicació del menú Ajuda.

Nota

L'idioma i els formats són paràmetres independents. El canvi de l'idioma no canviarà automàticament l'arranjament per als nombres, moneda, etc. al del país o regió corresponent.