Bloqueig de la pantalla

McBride, Mike

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.8 (19 de setembre de 2016)

Emprant aquest mòdul, podreu determinar quant de temps haurà de passar abans que s'activi el bloquejador de la pantalla, i afegir o treure la protecció amb contrasenya.

A la part superior hi ha una casella de selecció per tenir blocada la pantalla Bloqueja la pantalla automàticament després de, i un botó de selecció de valors que determina el període d'inactivitat abans d'iniciar-lo. En aquest quadre podeu introduir qualsevol nombre positiu de minuts.

A sota hi ha un botó de selecció de valors anomenat Cal contrasenya després del bloqueig. Quan premeu una tecla o feu clic amb un botó del ratolí es desactivarà el bloquejador de la pantalla després del temps establert al botó de selecció de valors i tornareu al vostre treball, haureu d'introduir una contrasenya. La contrasenya utilitzada és la mateixa que heu emprat per iniciar la sessió al sistema.

El bloqueig de la pantalla manualment provoca immediatament la protecció amb contrasenya.

La drecera per omissió Ctrl+Alt+L proporciona una forma ràpida per bloquejar la pantalla manualment.

Marqueu Bloqueja la pantalla en reprendre si voleu un sistema protegit amb contrasenya quan desperti de la suspensió.

Si voleu canviar el fons per a l'estat de bloqueig, canvieu-lo a la pestanya Fons de pantalla.

Podeu seleccionar un Color llis com a tipus de fons de pantalla.

De manera alternativa, podeu utilitzar una sola imatge o un passi de diapositives amb imatges d'una carpeta o carregar nous fons de pantalla des d'Internet.