Capítol 3. Tipus de descansos

La majoria dels ajustaments són molt senzills. A la pàgina general, hi ha una opció per a iniciar-lo automàticament en engegar el KDE. Podríeu preguntar-vos perquè el gestor de sessions hauria de tenir cura d'això. És possible que alguns usuaris hagin d'iniciar el RSIBreak durant l'inici mentre no utilitzen el gestor de sessions. Tingueu en compte que el Gnome ignorarà aquest ajustament.

Hi ha dues opcions de comportament al RSIBreak. Hi ha una opció per a descansar en intervals fixos per períodes fixos, i hi ha una opció per a restablir els temporitzadors quan el RSIBreak detecta que heu estat inactiu durant la durada d'un descans.

El botó de bloqueig permet bloquejar la pantalla cada vegada que deixeu l'ordinador

Podeu trobar l'avís a pantalla completa per a prendre un inconvenient descans en el moment que aparegui. En aquest cas, a la pàgina Durant els descansos podreu indicar que voleu utilitzar una finestra emergent. Apareixerà una petita finestra emergent a prop de la safata per a demanar-vos un descans. Si decidiu ignorar-lo, el bloc d'activitats de la pantalla completa apareixerà de totes maneres.

Hi ha tres opcions per al descans a pantalla completa. Es pot mostrar un Efecte negre complet (aquesta és l'acció predeterminada), Mostra el tauler del plasma o Mostra un passi de diapositives, el qual pot ser un camí per especificar una carpeta del vostre disc dur que contingui les imatges. Durant un descans, veureu un passi de diapositives d'aquestes imatges.