El diàleg arranjament

Captura de pantalla

En el diàleg arranjament trobareu unes quantes caselles de selecció i dos grups de botons d'opció.

Habilita l'arrossegament de finestres

Si aquesta casella està marcada, podreu arrossegar finestres dintre de KPager amb el botó mig del ratolí. Les finestres es poden arrossegar per l'escriptori o fins i tot per altres escriptoris.

Mostra el nom

Si aquesta casella està marcada, els noms dels escriptoris seran mostrats a la vista principal del KPager.

Mostra el número

Si aquesta casella està marcada, els números dels escriptoris es mostraran a la vista principal del KPager. Si es marca conjuntament amb la casella Mostra el nom, aquest es mostrarà amb ordinals, p. ex. 1. Escriptori.

Mostra les finestres

Si aquesta casella està marcada, les aplicacions sobre els escriptoris seran mostrades a la minivista del KPager. D'altra manera, el KPager romandrà buit, a punt per escollir escriptoris virtuals.

Tipus de finestra

Aquest grup de botons d'opció estableixen el tipus de vista per a les vistes de les finestres d'aplicació. Normal simplement mostrarà rectangles buits amb les proporcions de la finestra de l'aplicació, Icona les mostrarà amb la seva icona estàndard, Mapa de píxels les mostrarà amb una petita vista dels continguts de l'aplicació. Tingueu present que emprar el mode mapa de píxels tan sols és recomanable per a màquines molt ràpides.

Disposició

En aquest grup podeu establir el disseny de la vista principal del KPager. Clàssica mostrarà el KPager en un segon engraellat com les aplicacions de paginació en d'altres gestors de finestres, Horitzontal mostrarà els escriptoris virtuals en una línia horitzontal i Vertical en una fila vertical, la qual és perfectament ajustable al costat de l'escriptori.