Capítol 3. Referència d'ordres

La finestra principal del KPager

Usant el ratolí

A KPager podeu activar aplicacions fent-hi clic amb el botó esquerre del ratolí.

El botó mig del ratolí es pot emprar per arrossegar aplicacions dintre del KPager. Les aplicacions es poden moure dintre d'un escriptori virtual o cap un altre.

Al fer clic amb el botó dret del ratolí a qualsevol lloc del KPager s'obrirà un menú contextual.

El menú contextual

El menú contextual depèn de a on feu clic del botó dret del ratolí: Si es fa clic sobre una part buida del KPager, tan sols apareixeran dos elements: Configura KPager i Surt. D'altra manera, si es fa clic a sobre d'una finestra, també apareixeran el nom i la icona de l'aplicació, a més de Minimitza, Maximitza, Plega, A l'escriptori i Tanca. A continuació podeu llegir una detallada descripció dels elements de menú.

Maximitza

Maximitza la finestra de l'aplicació a tota la grandària de l'escriptori. Aquest em només apareix si es fa clic dret a sobre de la finestra de l'aplicació.

Minimitza

Iconifica l'aplicació. Aquest em només apareix si es fa clic dret a sobre de la finestra de l'aplicació.

Plega

Iconifica l'aplicació. Aquest element només apareix si es fa clic dret a sobre de la finestra de l'aplicació.

A l'escriptori

Envia la finestra de l'aplicació a l'escriptori virtual de la vostra elecció, o a tots els escriptoris si trieu Tots els escriptoris. Aquest em només apareix si es fa clic dret a sobre de la finestra de l'aplicació.

Tanca

Tanca l'aplicació sobre la que s'ha fet clic. Aquest em només apareix si es fa clic dret a sobre de la finestra de l'aplicació.

Configura KPager

Obre el diàleg arranjament.

Surt

Surt del KPager.