Zoeken

U kunt zoeken naar items (afspraken, taken of journaalingangen) volgens samenvatting, beschrijving, en/of tags, met behulp van het menu BewerkenZoeken, of door te klikken op de knop Ctrl+F. Er wordt alleen op de opgegeven velden gezocht.

Tip

U kunt jokertekens gebruiken als u de exacte samenvatting niet meer weet. Als u één teken niet meer weet, kunt u een ? gebruiken in plaats van het onbekende teken. Als u meerdere lettertekens niet meer weet, vervangt u die door een *. Als u bijvoorbeeld nog weet dat de samenvatting het woord werk bevat en ergens daarna geving, gebruik dan werk*geving in het zoekvenster. KOrganizer zal dan de samenvattingen vinden die teksten bevatten zoals Moet naar werk in de omgeving van, Ik zoek werkzaamheden als zingeving en dergelijke. Bij het zoeken wordt niet op hoofdletters gelet.

Het resultaat van de zoekopdracht is een lijst van afspraken, journaalingangen en/of taken die de opgegeven zoekterm bevatten. De getoonde karakteristieken zijn dezelfde als in de Lijstweergave.

U kunt op de resultaten klikken. Door op een resultaat te dubbelklikken worden de details van de afspraak getoond, en kunnen die worden bewerkt. Voor meer informatie over deze details zie afspraken invoeren en Taken invoeren.