Bewerkingen met slepen en loslaten

KOrganizer kan eenvoudig worden bediend met de muis. Hieronder volgt een opsomming van mogelijke sleep-en neerzetbewerkingen.

  • Elke afspraak kan met de muis groter of kleiner worden gemaakt. Plaats de muisaanwijzer nabij de boven- of onderkant van de afspraak en sleep die omhoog of omlaag. Op deze manier kunt u de start- en eindtijden van de afspraak visueel aanpassen. Dit werkt in de Dag-, Week- en Werkweekweergaven.

  • Elk afspraak kan met de muis verplaatst worden naar een andere datum en tijd. Plaats de muisaanwijzer op de afspraak en sleep die naar de nieuwe datum en tijd. Dit werkt in de Dag-, Week- en Werkweekweergaven.

  • Afspraken kunnen gekopieerd worden naar een, op dit moment, niet zichtbare datum. Plaats de muisaanwijzer op de afspraak en sleep die naar de datumnavigator aan de linkerkant van de huidige agenda of naar de datumnavigator van een andere agenda.

    Tip

    Maar: u kunt een afspraak niet rechtstreeks vanuit een weergave van een agenda naar een weergave van een andere agenda slepen.

  • Werkbalken kunnen in het venster worden versleept. Plaats de muisaanwijzer op het handvat van de werkbalk en sleep het naar een nieuwe locatie in het venster.