Strategieën en tips

  • Indien mogelijk, is het meestal een goed idee om de bal boven de laag bakstenen te sturen, in dat geval is de kans kleiner dat u de bal verliest. Soms is het nodig dat u eerst een klein gat maakt in de laag bakstenen om dit te kunnen doen. Hoe kleiner het gat, hoe kleiner de kans dat de bal weer omlaag komt.

  • Als u een Cadeau voor extra ballen heeft opgevangen dan is het niet verstandig om deze onmiddellijk weer af te schieten maar deze te bewaren voor het geval dat de andere ballen verloren zijn. Het is ook verstandig om geen Cadeau voor een klevende speelbalk op te vangen omdat in dat geval geen bal meer op uw speelbalk terugstuitert maar u weer gedwongen bent om elke bal af te schieten.

  • Als een Cadeau voor volgend niveau omlaag komt dan wilt u deze wellicht niet opvangen als u weet dat er Cadeaus voor extra leven in dit level aanwezig zijn.

  • In levels waar veel verborgen bakstenen zijn, kan er een methode zijn om deze level te winnen zonder dat u er veel hiervan moet vernietigen.