Hoofdstuk 5. Overige vragen

5.1. Is Konqueror vervangen door Dolphin?
5.2. Hoe kan ik meedoen aan de ontwikkeling van Dolphin?
5.3. Hoe kan ik een fout rapporteren?
5.4. Hoe kan ik een verzoek om nieuwe functionaliteit indienen?

5.1.

Is Konqueror vervangen door Dolphin?

Dolphin is niet bedoeld als concurrent van Konqueror: Konqueror fungeert als algemene viewer waarin HTML-pagina's, tekstdocumenten, mappen en nog veel meer getoond kunnen worden, terwijl Dolphin alleen dient als bestandsbeheerder. Door deze benadering kan de gebruikersinterface geoptimaliseerd worden voor de taak van bestandsbeheer.

5.2.

Hoe kan ik meedoen aan de ontwikkeling van Dolphin?

De makkelijkste manier om betrokken te raken bij Dolphin is door zich in te schrijven op de e-maillijst van de ontwikkelaars kfm-devel en een e-mailbericht naar die lijst te sturen. Geef hierin aan wat u kunt doen, hoeveel tijd u kunt besteden etc., de ontwikkelaars laten u weten wat u in het project kunt doen. Als u een bijdrage wilt leveren aan de documentatie stuur dan een e-mailbericht aan de lijst van het KDE-documentatieteam.

5.3.

Hoe kan ik een fout rapporteren?

Het officiële kanaal voor het rapporteren van fouten is via het KDE bugvolgsysteem. U vindt het KDE bugvolgsysteem op https://bugs.kde.org.

5.4.

Hoe kan ik een verzoek om nieuwe functionaliteit indienen?

Het officiële kanaal voor het verzoek om nieuwe functionaliteit is via het KDE bugvolgsysteem. U vindt het KDE bugvolgsysteem op https://bugs.kde.org.