Προβολή σελίδων βοήθειας και τεκμηρίωσης (man και info)

Μπορείτε να εμφανίσετε σελίδες βοήθειας και σελίδες τεκμηρίωσης man και info του KDE και του UNIX® απευθείας στον Konqueror, χωρίς να χρειαστεί να εκκινήσετε το KHelpCenter.

Για να εμφανίσετε μια σελίδα βοήθειας του KDE, εισάγετε help:/όνομα εφαρμογής (για παράδειγμα /?branch=stable5&language=el&application=kmail&path= για την εμφάνιση της τεκμηρίωσης του KMail.) στη γραμμή εργαλείων τοποθεσίας του Konqueror.

Αν θέλετε να διαβάσετε σελίδες τεκμηρίωσης man του UNIX® ο Konqueror το κάνει εύκολο. Για παράδειγμα πληκτρολογήστε man:/touch ή #touch στη γραμμή εργαλείων τοποθεσίας για να δείτε τη σελίδα για την εντολή touch.

Για να περιηγηθείτε στις σελίδες τεκμηρίωσης info του UNIX®, η διεύθυνση info:/dir σάς πηγαίνει στο κορυφαίο επίπεδο του καταλόγου info, όπου δεν μένει παρά να κάνετε κλικ στον επιθυμητό δεσμό για να βρείτε τη σελίδα που θέλετε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε info:/όνομα εντολής για να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα info που επιθυμείτε.

Σημείωση

Δυστυχώς, οι σελίδες βοήθειας του KDE αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούν να προβληθούν από άλλους περιηγητές. Αν πραγματικά χρειάζεται να το κάνετε, μπορείτε να τις διαβάσετε στο διαδίκτυο, επισκεπτόμενοι το https://docs.kde.org.