Capítol 2. Curs ràpid de cinc minuts del KOrganizer

(per als que tenen experiència i per als impacients)

Teniu pressa? Aleshores comencem amb una vista ràpida del KOrganizer!

Si heu treballat abans amb un programa d'informació personal, estareu còmode amb el KOrganizer. Podeu introduir esdeveniments nous, tornar a planificar els existents, assignar-los etiquetes, inventar etiquetes noves, introduir i modificar llistes d'assistents i els seus papers, enviar automàticament per correu electrònic les invitacions a l'esdeveniment i intercanviar dades amb altres calendaris del KOrganizer, crear tasques pendents i escriure entrades de diari.

Aquest curs assumeix que sabeu com treballar amb el KDE i que preferiu explorar. Aquí tan sols es cobreixen les funcions bàsiques del KOrganizer.

Introduir esdeveniments

  1. Feu clic sobre el botó Agenda de la barra d'eines o escolliu l'element de menú VisualitzaAgenda. Farà aparèixer la Vista d'agenda.

  2. Feu clic sobre la data desitjada en el Navegador de dates.

  3. Seleccioneu l'àrea de text junt amb l'hora desitjada en el plafó principal que reflecteix l'hora de l'esdeveniment. Feu doble clic sobre aquesta àrea o simplement comenceu a escriure un resum de l'esdeveniment per a obrir el diàleg Esdeveniment nou.

  4. Introduir els detalls de l'esdeveniment. Useu les sis pestanyes a la part inferior de la finestra per a moure's a través del diàleg i accedir a totes les característiques de l'esdeveniment.

  5. Premeu D'acord per a desar l'esdeveniment.