Exemples

Introduir un esdeveniment nou de grup

En aquest exemple, introduireu un esdeveniment. Necessiteu convocar una reunió el proper dilluns per a fer el llançament del vostre nou producte. La vostra cap, Joan Holden, serà la presidenta i propietària de l'esdeveniment, i vós, Jack Smith, en sereu l'organitzador. Hi haurà dos assistents (participants) més: Peter Krzinski i Kirsten Friese. Joan us va donar el programa per a la reunió. La cita començarà a les 12 del migdia i finalitzarà a la 1 de la tarda. S'ha de planificar la mateixa reunió (repetició) cada dilluns.

 1. Utilitzant el navegador de dates, aneu cap al proper dilluns.

 2. Escolliu AccionsEsdeveniment nou..., o seleccioneu l'àrea entre les 12 del migdia i el final de l'1 de la tarda, i comenceu a escriure el resum de l'esdeveniment.

 3. Introduïu un resum. És important escollir una descripció breu correcta, perquè apareixerà a molts llocs. Us suggerim que introduïu Esdeveniment de llançament del producte.

 4. Introduïu el programa detallat de l'esdeveniment en l'àrea rectangular més gran. Per a aquest exemple tan simple, introduïu Introducció, El pla, Conclusió en tres línies separades.

 5. Aneu a la pestanya Recordatori. Establiu l'hora del recordatori a 15 minuts, el temps just per a gaudir d'una tassa de te abans que comenci la reunió.

 6. Aneu a la pestanya General. Seleccioneu Cita des del diàleg Gestió de les etiquetes.

 7. Aneu a la pestanya Repetició i seleccioneu la repetició Setmanal.

  Nota

  La majoria del treball es fa automàticament. De manera predeterminada, el KOrganizer estableix una repetició setmanal. Cal tenir present també que està seleccionat Acaba: mai. Això vol dir que aquest esdeveniment es repetirà cada dilluns (començant, per descomptat el dilluns 30 d'agost de 2010) fins al final dels temps (això és, fins que el suprimiu).

 8. Atès que tot està correcte, feu clic sobre la pestanya Assistents.

 9. En la pestanya Assistents heu de fer el següent:

  1. Veureu que sou l'organitzador de l'esdeveniment.

  2. En el primer camp d'entrada introduïu el correu electrònic en el format Nom <correu.electrònic>. En el nostre exemple, introduïu Joan Holen <jholden@aquestaempresa.com>.

   Suggeriment

   Si els assistents ja estan en la vostra llibreta d'adreces de KDE, en comptes d'escriure els noms i adreces de correu electrònic, podreu prémer el botó Selecciona els assistents... per a afegir-los.

  3. Escolliu President com a paper.

  4. En el següent camp d'entrada introduïu Peter Krzinski <pkrzinski@aquestaempresa.com>.

  5. En el següent camp d'entrada introduïu Kirsten Friese <kfriese@aquestaempresa.com>.

 10. Si ja heu configurat el KOrganizer perquè usi la comunicació de treball en grup, us demanarà si voleu enviar un correu electrònic als assistents amb els detalls de l'esdeveniment i demanar confirmació si està marcada la casella Demana resposta de la pestanya Assistents. D'altra banda, podeu enviar les invitacions escollint l'element de menú PlanificaEnvia una invitació als assistents.

 11. Reviseu la configuració de l'esdeveniment fent clic sobre les pestanyes. Si esteu satisfet, feu clic sobre D'acord.

Felicitats, heu planificat el vostre primer esdeveniment!