Actuar com assistent

Quan rebeu un correu electrònic amb una invitació i l'accepteu, l'esdeveniment o tasca pendent serà afegida al vostre calendari. Si és un esdeveniment, se situa una petita icona d'assistent en l'esdeveniment en la vista d'agenda.

Respondre a una invitació

Si teniu una invitació en la vostra bústia del KMail, podeu prémer Rebutja per a ignorar la petició, o prémer Accepta o Accepta cond.. Les dues últimes accions inseriran l'element al vostre calendari. En qualsevol cas, KMail enviarà automàticament la vostra resposta a l'organitzador.

També podeu establir Delega o Reenvia la invitació. Quan es delegui, podreu suggerir una altra persona com al vostre intermediari. Utilitzant Reenvia podreu tornar a enviar la invitació a una o més persones encara no invitades. Quan el receptor de la delegació o el reenviament accepti la invitació, se li demanarà a l'organitzador que aprovi al nou assistent.

Si per qualsevol motiu canvieu d'idea, editeu el vostre estat en la pestanya «Assistent» de l'element. Si marqueu la casella Usa la comunicació de treball en grup en la configuració de la planificació de grups del KOrganizer, el KOrganizer us demanarà si voleu enviar un correu electrònic actualitzant el vostre estat d'assistència. Si no, escolliu l'element PlanificaEnvia una actualització de l'estat del menú per a actualitzar el vostre estat.

Enviar una proposta alternativa

Si no esteu satisfet amb alguna de les característiques de l'esdeveniment o de la tasca pendent a la que heu estat invitat, i voleu enviar una contraproposta a l'organitzador (per exemple, una localització o horari alternatiu), simplement editeu l'element i envieu-lo de volta com a proposta, seleccionant l'element i escollint l'element de menú PlanificaPetició de canvi.

L'organitzador de l'esdeveniment rebrà per correu electrònic la vostra proposta, i la podrà acceptar o declinar.

Demanar l'última versió d'un esdeveniment o d'una tasca pendent

Per a demanar l'última versió d'un esdeveniment o d'una tasca pendent, seleccioneu l'element, i escolliu l'element de menú PlanificaPetició d'actualització. L'organitzador hauria d'enviar-vos l'última versió de l'element.