KCharSelect

Laidig, Daniel

Traductor: Albert Astals Cid
Traductor: Antoni Bella
revisió 1.12 (Aplicacions 16.04) (25 d'abril de 2016)

KCharSelect és una eina per seleccionar els caràcters especials de tots els tipus de lletra instal·lats i els copia en diferents formats (text net, Unicode o HTML) al porta-retalls.

Feu doble clic sobre un caràcter a la vista prèvia o premeu Retorn per afegir-lo a la barra de sota de la vista prèvia de tipus de lletra. Aquesta característica permet recollir una paraula o un grup de caràcters diversos i copiar-los conjuntament al porta-retalls.

Useu Gira el text per a revertir l'ordre dels caràcters triats.

Per omissió els caràcters s'afegeixen a l'extrem dret de la posició del grup o cursor. Amb Direcció inversa podeu canviar aquest comportament i afegir els caràcters en la direcció cap a l'esquerra.

Podeu navegar pels caràcters per categoria o trobar ràpidament un cert caràcter mitjançant la cerca del seu nom. KCharSelect mostra diversa informació sobre el caràcter seleccionat. Això inclou no només el nom de caràcter Unicode, sinó també els seus àlies, notes generals i referències a caràcters similars.

Per a ús tècnic, es mostren diferents representacions del caràcter. KCharSelect també conté dades Unihan per a caràcters asiàtics orientals, mostrant les definicions angleses i pronunciacions diferents.