Capítol 3. Vista ràpida al KNetAttach

Aquesta serà una vista ràpida a l'assistent per a carpetes de xarxa. No badeu o us ho perdreu.

A sota podeu veure la finestra principal de l'assistent per a carpetes de xarxa. Aquí escollirem el tipus de carpeta que volem afegir o connectar. El propòsit d'aquesta vista ràpida serà l'ús de l'FTP. Aquest conté la majoria de les opcions que us podeu trobar utilitzant l'assistent.

Captura de pantalla

Bé, hem (almenys jo) decidit afegir una carpeta FTP. A sota podeu veure un exemple del tipus d'informació que necessitarem afegir al vostre servidor FTP particular. Després de completar-la premerem Desa i connecta i s'esperarà la màgia. O, si el vostre servidor requereix algun tipus de validació, se us demanarà abans de permetre-us connectar.

Captura de pantalla

Ara ja estem tots connectats i podem navegar pel nostre nou recurs compartit. Perfecte!

Captura de pantalla

Per a tornar a veure totes les nostres carpetes de la xarxa és necessari escriure remote:/ en la barra de localització del Konqueror o Dolphin, o seleccionar Xarxa des del plafó Llocs.

Captura de pantalla

Fins i tot podeu afegir noves carpetes des de la mateixa adreça utilitzant l'enllaç Afegeix una carpeta en xarxa. Això ens permet finalitzar la nostra vista ràpida. Us desitjo la millor de les sorts en les vostres pròpies aventures amb les carpetes en xarxa. ;-)