Reacció en iniciar

Watts, Lauri

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.12 (25 de març de 2018)

Algunes vegades us heu d'assegurar per a saber amb certesa que el vostre ordinador no ha ignorat l'ordre introduïda i que quelcom està succeint. En aquest mòdul podreu configurar la reacció visible per ajudar-vos a saber si realment heu accionat o no la icona.

El mode tradicional d'indicar que el vostre ordinador està ocupat és modificant el cursor i ho podeu fer escollint un Cursor.

Amb aquesta opció activada, el vostre cursor tindrà una icona adjunta durant un petit interval quan s'iniciï una aplicació. També podreu configurar quant de temps es mostrarà aquesta icona al costat del cursor amb el botó de selecció de valors Atura l'animació després de:. El valor per omissió és de 5 segons.

Hi ha diverses variacions disponibles del cursor ocupat, incloent-hi una icona de cursor Parpellejant, Botant o Estàtic sense animació.

La notificació d'inici tradicional del Plasma™ prendrà una altra forma, que podreu activar i desactivar des d'aquí. Normalment quan engegueu una aplicació, obteniu una entrada immediata a la barra de tasques, amb la icona substituïda per una rodeta dentada en rotació per a indicar-vos que quelcom està succeint. Podeu activar/desactivar aquest comportament amb la casella de selecció Habilita l'animació.

No totes les aplicacions que engegueu mostraran una finestra o una entrada a la barra de tasques. Algunes, per exemple, s'acoblen a la safata del sistema del Plasma™. Alternativament, podria ser que s'enviïn a un altre escriptori virtual, si en la secció Filtres de l'Arranjament de la barra de tasques l'opció Mostra només les tasques de l'escriptori actual està seleccionada. Establint un temps d'expiració podreu obtenir una notificació d'inici, però també desapareixerà en quant la tasca hagi finalitzat.