Icones

McBride, Mike

Schenck, Jost

Mahfouf, Anne-Marie

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.14 (10 de desembre de 2018)

El Plasma™ incorpora un conjunt complet d'icones en diverses mides. Aquestes icones s'empren per a tot l'escriptori Plasma™: Al plafó, al gestor de fitxers Dolphin i en cada barra d'eines de qualsevol aplicació del Plasma™, etc. El mòdul de control de les icones us oferirà diversos i molt flexibles mètodes per a personalitzar la manera en què el Plasma™ tractarà les icones.

Personalització de les icones del Plasma™

En aquest mòdul, podeu:

  • instal·lar i escollir temes d'icones

  • escollir entre diferents mides d'icona

  • eliminar temes d'icona

Important

Si us plau, tingueu en compte que algunes d'aquestes opcions poden dependre del tema d'icones seleccionat. El Plasma™ ve amb diversos temes d'icones per omissió, Brisa, Brisa fosc i Oxygen.

A la part superior hi ha una vista prèvia de les icones del tema actual. La majoria d'instal·lacions tan sols tindran disponible uns quants temes d'icones disponibles. Podeu baixar-ne més des d'Internet des de https://store.kde.org/ o instal·leu-los des d'un fitxer local.

En passar el cursor es mostrarà una vista prèvia animada d'una selecció aleatòria, els tipus de MIME comuns i les icones de carpeta comunes.

Si voleu eliminar un tema, utilitzeu la icona superposada que hi ha a sota a la dreta de la icona de tema. Per a desfer aquesta acció, feu clic a la icona . Si premeu Aplica o D'acord els temes seleccionats per a la seva eliminació seran realment suprimits, de manera que podreu desfer les eliminacions individuals o totes.

Configura les mides de les icones

Seleccioneu un dels components i utilitzeu el control lliscant per adaptar la mida corresponent.

Configura les mides de les icones

Obtén icones noves...

Per utilitzar-lo haureu d'estar connectats a Internet. Fent clic sobre aquest botó es mostrarà un diàleg des d'on podreu seleccionar un tema d'icones nou. Fent clic a Instal·la en el diàleg s'instal·larà el tema d'icones seleccionat, i després fent clic a Tanca a l'instal·lador, el tema nou estarà disponible immediatament.

Obtén temes d'icones nous

Instal·la des d'un fitxer...

Si heu baixat temes nous des d'Internet, podeu utilitzar això per anar fins a la ubicació d'aquests temes baixats. Fent clic sobre aquest botó es presentarà un diàleg de fitxers per indicar l'arxiu tar del tema d'icones que hi ha al disc.

Fent clic a Obre en aquest diàleg, s'instal·larà el tema que heu indicat i el mostrarà a la llista de temes.