Estil del Plasma

Lake, Andrew

Schwan, Carl

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.16 (8 de març de 2019)

El Plasma™ ve amb múltiples temes. El tema del Plasma™ defineix com es mostraran els diferents components del Plasma™ (p. ex., plasmoides, plafons, estris).

Personalització del tema del Plasma™

En aquest mòdul, podeu:

  • instal·lar i escollir temes del Plasma

  • editar els temes del Plasma

  • eliminar els temes del Plasma

Si voleu eliminar un tema, utilitzeu la icona superposada que hi ha a sota a la dreta de la icona de tema. Per a desfer aquesta acció, feu clic a la icona . Si premeu Aplica o D'acord els temes seleccionats per a la seva eliminació seran realment suprimits, de manera que podreu desfer les eliminacions individuals o totes.

Si el paquet plasma-sdk està instal·lat al vostre sistema, apareixerà un botó sobre la vista prèvia d'un tema i us permetrà iniciar-lo a l'Explorador pels temes del Plasma.

Per a més informació tècnica, visiteu aquesta pàgina.

Obtén estils nous del Plasma...

Per utilitzar-lo haureu d'estar connectats a Internet. Fent clic sobre aquest botó es mostrarà un diàleg des d'on podreu seleccionar un tema nou del Plasma™. Fent clic a Instal·la en el diàleg s'instal·larà el tema del Plasma™ seleccionat, i després fent clic a Tanca a l'instal·lador, el tema nou estarà disponible immediatament.

Obtén estils nous del Plasma...

Instal·la des d'un fitxer...

Si heu baixat temes nous des d'Internet, podeu utilitzar això per anar fins a la ubicació d'aquests temes baixats. Fent clic sobre aquest botó es presentarà un diàleg de fitxers per indicar l'arxiu tar del tema del Plasma™ que hi ha al disc.

Fent clic a Obre en aquest diàleg, s'instal·larà el tema que heu indicat i el mostrarà a la llista de temes.