Cerca de fitxers

Handa, Vishesh

Traductor: Antoni Bella
revisió Plasma 5.10 (28 de juliol de 2017)

Aquest mòdul de l'Arranjament del sistema permet configurar quins fitxers s'hauran d'indexar per a una cerca ràpida. Internament s'empra una tecnologia anomenada Baloo per a cercar de manera eficient a través dels fitxers.

Afegiu l'estri Cerca al vostre plafó o activeu la cerca al KRunner per utilitzar els resultats de la indexació per a un accés més ràpid als vostres documents.

No cerquis en aquestes ubicacions

Presentarà una llista de les carpetes on no s'ha de cercar. Per defecte s'indexarà tota la carpeta $HOME, i no les altres carpetes o unitats.

Els suports extraïbles per omissió no s'indexen mai. Es poden suprimir de la llista de carpetes a excloure i després seran indexats.

Per omissió Activa la cerca de fitxers està activada, desmarqueu aquesta opció si no voleu utilitzar la cerca de fitxers en absolut.

Utilitzar Indexa també el contingut dels fitxers per a indexar addicionalment el contingut dels fitxers als noms de fitxer.

Per obtenir més informació sobre les opcions de configuració addicionals, p. ex., com afegir una unitat muntada fora de la vostra carpeta $HOME, llegiu Baloo/Configuration.