Capturar els URL dels missatges

En qualsevol canal, els usuaris de vegades publiquen els URL de llocs web interessants o d'altres recursos a la web. Podeu fer doble clic sobre qualsevol URL i el Konversation iniciarà l'aplicació associada amb l'URL. L'aplicació llançada dependrà del tipus MIME de l'URL. Per exemple, un URL que comença amb http: activarà el navegador web per omissió i mostrarà la pàgina web. (També podeu especificar el navegador web a utilitzar). Si l'URL surt fora de la pantalla, és possible que tingueu problemes per trobar-lo de nou. El Konversation pot mantenir una llista còmoda de tots els URL. Per activar aquesta característica, escolliu FinestraAtrapador d'URL al menú principal. Es crearà una pestanya nova anomenada Atrapador d'URL.

La pestanya «Atrapador d'URL».

Aquesta és la llista dels URL vistos des que vau iniciar el Konversation. La columna De és el sobrenom de la persona que va publicar l'URL, el nom del canal o del servidor on es va publicar. (Els URL que apareixen als missatges d'unir i deixar el canal no seran llistats). Feu clic sobre un URL per a seleccionar-lo.

Feu clic aquí per activar l'aplicació associada amb l'URL seleccionat. L'aplicació llançada dependrà del tipus MIME de l'URL. Per exemple, un URL que comenci amb http: activarà el navegador web per omissió i mostrarà la pàgina web. Per a pàgines web, també podeu especificar el navegador web a utilitzar.

Feu clic aquí per a copiar l'URL seleccionat al porta-retalls.

Feu clic aquí per eliminar l'URL seleccionat de la llista.

Feu clic aquí per a desar la llista dels URL a un fitxer.

Feu clic aquí per a netejar la llista.