Configurar els botons ràpids

Podeu habilitar una característica a mostrar botons ràpids sobre la pantalla principal, apareixeran vuit botons ràpids. Per mostrar els botons ràpids, escolliu ArranjamentConfigura el Konversation... al menú principal. Apareixerà la pantalla Configura. Feu clic a Interfície per a desplegar-la, i després feu clic a Finestra de xat. Marqueu la casella Mostra els botons ràpids i feu clic a D'acord.

Els botons es poden personalitzar al vostre gust per a realitzar ordres de l'IRC d'ús freqüent. Per a personalitzar els botons ràpids, escolliu ArranjamentConfigura el Konversation... al menú principal. Apareixerà la pantalla de Configura. Feu clic a Interfície per a desplegar-la, i després feu clic a Botons ràpids per a mostrar la pantalla Botons ràpids.

La pantalla «Botons ràpids»

Per omissió hi ha 8 botons ràpids. Feu clic sobre una entrada per canviar-la o utilitzar els botons situats a la part dreta de la llista per afegir o treure botons ràpids. La columna Nom del botó és el nom que apareixerà sobre el botó a la pantalla principal. Manteniu curts els noms. La columna Botó d'acció és l'acció que es realitzarà en fer clic al botó ràpid. Sobre la pantalla es donen consells per a la creació d'accions.

Feu clic a D'acord per a completar els canvis.

Exemple:

Nom del botó: Missatge

Botó d'acció: Missatge %u (hi ha un espai després de %u)

Per utilitzar aquest botó a la pantalla principal, feu clic sobre un sobrenom al plafó de sobrenoms i després feu clic al botó. Apareixerà /MSG a la línia d'entrada seguida pel sobrenom escollit. Escriviu el missatge que voleu enviar a aquesta persona i premeu la tecla Retorn. El missatge serà enviat a l'usuari. Només aquest usuari veurà el missatge.