Llistar els canals disponibles

Per mostrar una llista de canals disponibles, escolliu FinestraLlista de canals al menú principal. Després d'una pantalla d'avís, es crearà una pestanya nova anomenada Llista de canals.

La pestanya «Llista de canals».

Introduïu una cadena de filtratge aquí.

Aquí podeu limitar la llista de canals a mostrar als que continguin un nombre mínim o màxim d'usuaris. Escollir Sense límit inhabilita el criteri respectiu.

Feu clic aquí per obtenir la llista de canals del servidor i aplicar el filtratge.

La llista filtrada de canals apareixerà aquí. Tingueu en compte que si no utilitzeu expressions regulars, el Konversation llistarà qualsevol canal on el nom contingui la cadena de filtratge que heu introduït. El nom del canal no té per què començar amb la cadena introduïda.

Seleccioneu el canal al qual voleu unir-vos fent clic. Feu clic dret sobre el canal per obtenir una llista de totes les adreces web esmentades en el tema del canal.

Per unir-vos al canal, feu clic aquí. Es crearà una pestanya nova pel canal.

A vegades els servidors contenen canals «secrets». Aquests canals no apareixen a la Llista de canals. Podeu unir-vos a aquests canals si coneixeu el seu nom. En qualsevol línia d'entrada, escriviu: /join #nom_canal. (El coixinet # és necessari). Es crearà una pestanya nova pel canal. Si us uniu a un canal i el plafó de sobrenoms només llista el vostre sobrenom, això voldrà dir que el canal no existia abans. El servidor ha creat el canal i en sou l'operador. En aquest cas, és probable que vulgueu tancar el canal escrivint: /part.