Ressaltar els missatges

Podeu controlar com es mostren els missatges a les pantalles dels canals i de conversa.

Per activar la característica de ressaltat, escolliu ArranjamentConfigura el Konversation... al menú principal. Apareixerà la pantalla Configura.

La pantalla «Ressaltat»

Feu clic aquí per a seleccionar la pantalla Ressaltat.

Feu clic aquí per afegir un nou element a la Llista de ressaltat. Quan se selecciona un element de la llista, el podreu editar en el plafó inferior.

Introduïu aquí un patró de cadena. Qualsevol missatge rebut que coincideixi amb aquest patró, en qualsevol part del missatge, activarà el ressaltat del missatge.

Si es troba el patró en un missatge, es mostrarà el missatge sencer en el color que seleccioneu aquí.

Si ho voleu, el Konversation reproduirà un so quan el patró coincideixi. Feu clic al botó per escollir un fitxer d'àudio a reproduir. Feu clic al botó de prova per escoltar el so.

Si voleu que el Konversation enviï automàticament un missatge de resposta quan el patró coincideixi, introduïu aquí el missatge. Utilitzeu aquesta característica amb precaució, ja que podeu molestar als usuaris de l'IRC amb massa xerrameca si no teniu cura. També podeu introduir ordres de l'IRC o del Konversation.

Si heu configurat sons per a qualsevol dels vostres ressaltats, els podreu inhabilitar tots desmarcant aquesta casella.

Aquest ressaltat només se cercarà en les finestres de xat llistades aquí pel seu nom, o en totes les finestres de xat i es deixa el camp buit. Si hi ha diversos de diversos noms, s'han de separar per comes.

Si marqueu aquesta casella, cada vegada que algú esmenti el vostre sobrenom en un missatge, es mostrarà al costat dret el missatge en el color que escolliu.

Normalment, el ressaltat no s'aplica als missatges que escriviu. Si voleu ressaltar els missatges que escriviu, marqueu aquesta casella i escolliu un color a la part dreta.