Configurar les notificacions

Les Notificacions són accions que el Konversation durà a terme sempre que es produeixi un esdeveniment. Suposeu que esteu executant el Konversation, però minimitzat o ocult al darrere d'altres finestres a l'escriptori. Si algú vol comunicar o el vostre amic s'uneix a un canal, voleu que se us avisi. Les notificacions faran això.

Per configurar les notificacions, escolliu ArranjamentConfigura les notificacions al menú principal. Apareixerà la pantalla Configura les notificacions.

La pantalla «Configura les notificacions»

Feu clic aquí per a seleccionar un esdeveniment.

Marqueu els tipus de notificacions que us agradaria que succeeixin quan es produeixi l'esdeveniment. (Marca l'entrada de la barra de tasques fa que l'entrada a la barra de tasques parpellegi quan es produeixi l'esdeveniment).

Repetiu seleccionant un altre esdeveniment i marqueu les notificacions desitjades. Una vegada configurades totes les notificacions que desitgeu, feu clic al botó D'acord.

Un cop establertes les vostres notificacions, podeu habilitar o inhabilitar totes les notificacions utilitzant FinestraHabilita les notificacions al menú principal.

Suggeriment

També us podeu alertar quan algú esmenta el vostre sobrenom en un missatge utilitzant la característica de ressaltat del Konversation.