Funcionament de la safata del sistema

KAlarm per omissiķ mostra una icona a la safata del sistema. La icona proporciona control i una indicaciķ d'estat per a gestionar les alarmes. Una icona normal de KAlarm indica que les alarmes s'estan monitoritzant, mentre que una icona gris indica que les alarmes no s'estan monitoritzant. Si algunes de les alarmes individuals estan deshabilitades, ho indicarā una petita creu superposada sobre la icona.

La icona de la safata del sistema de KAlarm per omissiķ resta oculta automāticament sempre que no hi ha alarmes venįudes en les properes 24 hores. Podeu canviar el límit de temps d'ocultaciķ automātica, o mostrar sempre la icona de la safata del sistema, utilitzant el diāleg de configuraciķ. Per a mostrar la icona quan estā oculta, feu clic a la fletxa de la safata del sistema per a mostrar les icones ocultes.

Si passeu el cursor del ratolí sobre la icona de la safata del sistema, es mostrarā un resum de les primeres alarmes de missatge que vencen en les prōximes 24 hores com un consell d'eina. Podeu desactivar aquesta característica, o configurar el nombre d'alarmes a mostrar i el seu format, en el diāleg de configuraciķ.

Feu clic esquerre sobre la icona de la safata del sistema per alternar entre mostra i oculta la finestra principal de KAlarm.

Feu clic dret sobre la icona de la safata del sistema per veure el menú contextual:

Habilita les alarmes

Habilita o deshabilita el control de canvi de les alarmes.

Veure Habilitar i deshabilitar les alarmes per a més detalls.

Alarma nova

Després que seleccioneu el tipus d'alarma de la llista que apareix, s'obrirā el diāleg d'ediciķ de l'alarma per crear una nova alarma.

Atura la reproducciķ

Atura la reproducciķ del fitxer d'āudio que s'estā reproduint.

Separa les finestres

Separa les finestres d'alarma i de missatge d'error al llarg de la pantalla, o les agrupa.

Configura KAlarm...

Mostra el diāleg de configuraciķ de KAlarm.

El diāleg de configuraciķ es descriu en Configurar KAlarm. Inclou les opcions relatives a la icona de la safata del sistema de KAlarm.

Restaura/Minimitza

Restaura o minimitza la finestra principal de KAlarm.

Surt

Tanca la safata del sistema i la finestra principal de KAlarm.

Surt de KAlarm si no s'estan mostrant finestres de missatges d'alarma.

Mostrar KAlarm a la safata del sistema

Haureu d'estar executant l'escriptori KDE o un altre gestor de finestres adequat per mostrar KAlarm a la safata del sistema.

Select VisualitzaMostra a la safata del sistema per mostrar KAlarm a la safata del sistema d'acord amb les preferčncies establertes a la pestanya Visualitza del diāleg de configuraciķ.

Per treure KAlarm de la safata del sistema, deseleccioneu VisualitzaMostra a la safata del sistema.

Per escollir si KAlarm es mostrarā a l'inici a la safata del sistema, utilitzeu la pestanya Vista del diāleg de configuraciķ.